Ronquières - Logo

02.03.04.
augustus 24

COLT

03/08

COLT

COLT is het nieuwe Belgische muziekfenomeen. Het Brusselse duo heeft naam gemaakt met hun creativiteit en energie en is uitgegroeid tot een van de meest veelbelovende bands in de Franstalige popscene.

Voorheen bekend als Coline & Toitoine, is hun verhaal geworteld in vriendschap. Het is een harmonieuze samensmelting waar Coline's stem en rauwe emotie zich vermengen met Toitoine's eigenzinnige, betoverende, bijna maanachtige universum.

COLT, 23 jaar oud, heeft al een hele reeks concerten en festivals gegeven, van Brussel tot Parijs en zelfs New York. Na het succes van hun single 'Insomnies', die al miljoenen luisterbeurten heeft geoogst, en een eerste datum in Parijs die in slechts een paar dagen was uitverkocht, bereidt COLT zich voor op de onthulling van 'Mille Vies', een tweede EP in september 2023.

Dit is het eerste Franstalige project van dit jaar waar reikhalzend naar wordt uitgekeken en het zal ongetwijfeld een keerpunt betekenen voor het fenomeen duo, dat belooft nog veel succes te boeken.