Ronquières - Logo

02.03.04.
augustus 24

STYLETO

03/08

STYLETO

Na de aankondiging van een "minitournee" die binnen 2 minuten was uitverkocht, zet Styleto zijn avontuur op het podium in 2024 voort met nieuwe concertdata in heel Frankrijk. 
Met haar unieke stem en liedjes die even zonnig als intiem zijn, blijft Styleto stap voor stap haar muzikale identiteit vestigen, met elegante ballades die geworteld zijn in het Franse chanson, gecombineerd met pop die zowel energiek als melancholisch is.

Gekenmerkt door haar stralende vrijheid en rauwe authenticiteit heeft Styleto al meer dan 1,8 miljoen fans op sociale netwerken. Een echte gemeenschap die haar dagelijks leven volgt sinds 2013 en haar online debuut.

Het is een cover van Ben Mazué die zijn echte muzikale springplank wordt. Zijn vertolking van "Gaffe aux Autres" bereikte 3 miljoen views en ging viral. Ben Mazué ging zelfs zover dat hij haar uitnodigde op het podium voor een duet cover van zijn nummer. In 2022 bracht ze een eerste album uit met covers (van Orelsan, Yseult, Angèle...), getiteld Carrousel. Daarop volgden verschillende niet eerder uitgebrachte nummers: "Se casser", "Trop bonnes", "Dans la moyenne" en "Les visages et les odeurs". De zangeres Louane nodigde hem zelfs uit voor een nummer op haar laatste album.

Styleto hertekent de contouren van de hedendaagse vrouwelijke figuur, zangeres, liedjesschrijfster en componiste, en ziet zichzelf als een jonge vrouw Dans la moyenne - "niet nul, maar gewoon" - zoals ze zingt in haar gelijknamige nummer.

Een veelbelovende, bovengemiddelde artieste die live ontdekt kan worden tijdens haar eerste tournee en tijdens een speciaal concert in La Cigale in Parijs op 28 mei 2024.