Camping & Mobiliteit

Camping
Mobilité

Als u ter plaatse wilt slapen, is er een camping beschikbaar, gelegen op enkele meters van het festivalterrein. De camping gaat open op vrijdag 4 augustus om 10.30 uur en sluit op maandag 7 augustus om 12.00 uur.

Het "CAMPING" ticket is geldig per persoon en niet per tent. Alleen personen met een CAMPING polsbandje en een FESTIVAL toegangsbandje hebben toegang tot de camping.
Een "CAMPING"-ticket geeft ALLEEN toegang tot de camping op de dagen en avonden die overeenkomen met uw festivalarmbandje. De toegang tot de camping is toegestaan tot de dag na de dag aangegeven door het festival armbandje (D+1), om 12:00 uur.

 


HET TIPI DORP

tipi.jpg

Wat is het Tipidorp?

Het is een beveiligde ruimte, een receptieteam dat de hele dag aanwezig is om u een aangenaam verblijf te garanderen, elektrische stopcontacten om uw telefoon op te laden, tenten van natuurlijk katoen voor twee, vier of zes personen met 10 cm dikke schuimrubberen matrassen en een lamp. U kunt ook een slaappakket (dekbed + kussen en kussensloop) reserveren of kiezen voor het "comfort" pakket met dekbed + kussen + lakens!

De TiPi Tribe: vanaf 21€/persoon/nacht als je met 6 personen in de Tribe bent

De TiPi Quattro: vanaf 25€/persoon/nacht met 4 personen in de Quattro

Het TiPi Duo: vanaf 30€/persoon/nacht als je met 2 personen in het Duo zit.

Om uw plaats te reserveren: het is hier!

Opgelet! Om toegang te krijgen tot de Village Tipi moet je een ticket voor de standaard camping (25€) EN een ticket voor het festival hebben!


BEVEILIGING

Bij elke ingang is een veiligheidscontrole en een doorzoeking van de bagage mogelijk.
Beveiligers en stewards zullen permanent aanwezig zijn aan de ingang en op de camping. Aarzel niet om eventuele problemen aan hen te melden.
Ondanks de aanwezigheid van bewakers is het onmogelijk om de bezittingen van elke kampeerder te controleren. Laat daarom nooit waardevolle spullen onbeheerd achter in uw tent. De organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal, verlies of beschadiging van persoonlijke bezittingen van kampeerders.


RESPECT VOOR HET TERREIN EN DE ANDERE KAMPEERDERS

Het is ten strengste verboden (op straffe van onmiddellijke uitsluiting) uw afval op de grond achter te laten. Vuilniszakken zijn gratis verkrijgbaar bij de receptie en de bar. Gelieve uw afval te sorteren.

Het is de kampeerders verboden het terrein te beschadigen. Elke schade aan de begroeiing, hekken, terreinen of installaties valt onder de verantwoordelijkheid van de veroorzaker, die de reparatiekosten moet betalen.

In het algemeen wordt iedereen verzocht zich te onthouden van elke handeling die de netheid, de hygiëne en het algemene aanzien van de camping en zijn voorzieningen, met name de sanitaire voorzieningen, zou kunnen schaden.

De staanplaats die tijdens het verblijf is gebruikt, moet worden teruggebracht in de staat waarin de kampeerder deze bij aankomst heeft aangetroffen.

Wat zijn de openingstijden van de camping?

Waar heb ik toegang toe met een CAMPING ticket?

Wat is de minimumleeftijd voor toegang tot de camping?

Hoe krijg ik mijn CAMPING armband terug?

Hoe krijg ik mijn CAMPING armband terug?

Wanneer kan ik mijn CAMPING armband ophalen?

Hoe kom ik als vrijwilliger op de camping?

Welke artikelen zijn niet toegestaan op het terrein?

Waar kan ik een verboden voorwerp achterlaten om het na het festival terug te krijgen?

Hoeveel tentruimte mag ik op de camping gebruiken?

Waar plaats ik mijn tent op de camping?